flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА ЗА УЧАСТЮ ПРОКУРАТУРИ ТА ПОЛІЦІЇ ХОРОШІВСЬКОГО РАЙОНУ

17 березня 2017, 10:24

         07 лютого 2017 року в приміщенні Володарсько – Волинського районного суду Житомирської області повторно відбулася координаційна нарада за участю першого заступника керівника Коростишівської місцевої прокуратури Ткачука В.М. та прокурора Березовського С.І., заступника начальника, начальника слідчого відділення поліції Недашківського В.В., заступника начальника, начальника патрульної поліції Омельченка О.В.

             Головуючий Мельник М.Л. наголосив, що складними є питання  щодо  своєчасного  виконання  вироків  у частині  речових доказів,  що зберігаються в Хорошівському ВП Коростишівської ВП ГУНП України в Житомирській області,  які тривалий час не повідомляють суд про їх виконання,  не надсилають акти  про  знищення  речових доказів та підтвердження про передачу речових доказів за належністю згідно з вироком суду. Невиконання вироку в частині речових доказів унеможливлює передачу справи в архів суду.

               Мельник М.Л. наголосив, що на нараді, яка відбулася 06.01.2017 року поліції було надано строк до 01.02.2017 року для вирішення даного питання. До суду надійшло лише 11 повідомлень (з 45-ти кримінальних проваджень) про виконання вироку в частині речових доказів.

      Тому на нараді вирішено повторно надати строк начальнику Хорошівського ВП Коростишівського ВП ГУНП України в Житомирській області Блоцькому С.В. забезпечити виконання вироків в частині речових доказів, які не виконані за минулі роки - до 20.02.2017 року. Постійно керівництву Хорошівського ВП Коростишівського ВП ГУНП України в Житомирській області  здійснювати контроль за станом виконання працівниками поліції вироків в даній частині.

 

 

 

Підготувала прес-секретар                                                   Т.А. Гранисевич