flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо приватних виконавців

19 жовтня 2017, 10:02

            Відповідно до ст. 1 Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» примусове виконання судових рішень і рішень інших органів (посадових осіб) покладається на органи державної виконавчої служби та у визначених Законом України «Про виконавче провадження» випадках – на приватних виконавців.

            Приватний виконавець має право розпочати здійснення діяльності з дня внесення інформації про нього до Єдиного реєстру приватних виконавців України. Про початок діяльності приватний виконавець повідомляє Міністерство юстиції України, яке у свою чергу вносить отриману інформацію до Єдиного реєстру приватних виконавців України не пізніше наступного робочого дня за днем її отримання.

            Відповідно до ст. 23 Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» доступ до інформації, що міститься в Єдиному реєстрі приватних виконавців України, є безоплатним, здійснюється цілодобово та без обмежень на офіційному веб – сайті Міністерства юстиції України із забезпеченням можливості пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування інформації без необхідності застосування спеціально створених для цього технологічних і програмних засобів.

            Станом на 19.10.2017 року в Єдиному реєстрі приватних виконавців України по виконавчому округу «Житомирська область» відомості щодо приватних виконавців відсутні.

 

 

Підготувала

прес – секретар суду                                                                  Т.А. Гранисевич