flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практика у суді – перший крок до майбутньої професії

12 липня 2019, 10:35

Практика студентів є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки високопрофесійних кадрів.

 

            Щороку студенти з різних вищих навчальних закладів України юридичного спрямування проходять практику у Володарсько – Волинському районному суді.

 

            Цей рік також не став виключенням – в період з 01 липня по 12 липня 2019 року в суді проходив виробничу практику студент 3-го курсу Київського національного університету імені Тараса Шевченка Майстренко Олександр.

            Керівник практики – консультант суду (по роботі з персоналом) Острогляд Л.В. допомогла майбутньому правнику закріпити свої теоретичні знання на практиці, оволодіти сучасними методами та формами організації в галузі майбутньої професії.

            Під час проходження практики студент ознайомився зі структурою і діяльністю суду, вивчив нормативні документи, що регламентують роботу суду, ознайомився з методами вивчення та узагальнення судової практики, брав участь у судових засіданнях при розгляді справ, вивчив роботу щодо організації діловодства суду і розподілу обов’язків між працівниками, прийому і відправки кореспонденції, прийому та обліку апеляційних скарг, організації архіву суду і зберігання справ, розглянутих у суді.

 

 

Підготувала прес-секретар суду                                               Т.А. Гранисевич