flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про здійснення правосуддя в умовах воєнного стану

16 червня 2022, 14:31

Шановні громадяни!

 

     Повідомляємо,  що в умовах запровадженого воєнного стану графік роботи Володарсько-Волинського районного суду Житомирської області  залишається незмінним, а суд продовжує здійснювати правосуддя в межах своєї юрисдикції відповідно до діючого законодавства України, в штатному режимі.

Прийом вхідної кореспонденції та процесуальних документів здійснюється щоденно протягом робочого часу канцелярією суду  ( I поверх, кабінет №1, (04145) 3-22-98).

     Одночасно нагадуємо про можливість використання альтернативних способів подання, отримання документів та ознайомлення з ними:

    -   документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) надавати суду в електронному вигляді на офіційну  електронну пошту inbox@vv.zt.court.gov.ua,  а також через особистий кабінет в системі «Електронний суд»;

    -    отримувати всі документи у справі (ухвали, повістки, рішення суду тощо) можна через підсистему «Електронний суд».

        Окрім цього, повідомляємо про можливість здійснення правосуддя у дистанційному режимі за допомогою засобів відеоконференцзв’язку. Із заявами про проведення судового засідання в режимі відеоконференції просимо звертатися завчасно.

            Мирного неба нам усім!

 

 

 

Пресслужба суду