flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи суду за 2015 рік

19 лютого 2016, 11:39

                 Підсумки роботи суду за 2015 рік

       16.02.2016 року відбулися збори суддів Володарсько – Волинського районного суду Житомирської області, що були проведені відповідно до запланованого порядку денного.

              Відповідно до першого питання порядку денного голова суду Сульженко Л.П. підвів підсумки роботи суду за 2015 рік. Надав дані про кількісні та якісні показники діяльності суду за 2015 рік.

          Керівник апарату суду Яковенко Л.В.  ознайомила присутніх з даними статистичних звітів за 2015 рік. Звернула увагу на базові показники ефективності діяльності суду. Ознайомила присутніх з планами роботи та завданнями на І півріччя  2016 року.

            Заступник керівника апарату Гранисевич Т.А. наголосила, що в суді почала діяти нова інформаційно-аналітична система "Кадри-WEB", яка побудована на сучасній програмній базі та має багаторівневу структуру з розмежуванням доступу до інформації.

      За результатами аналізу керівництвом суду було відзначено, що виконання плану роботи суду та інших заходів, передбачених Рішеннями Ради суддів України, дорученнями Державної судової адміністрації України, дорученнями Апеляційного суду  Житомирської області та ТУ ДСА України в Житомирській області здійснено на належному рівні.

 

 

   Підготувала прес – секретар суду                    Т.А. Гранисевич