flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільна координаційна нарада між судом та прокуратурою і поліцією Хорошівського району

12 січня 2017, 13:42

           06 січня 2017 року в приміщенні Володарсько – Волинського районного суду Житомирської області відбулася координаційна нарада за участю першого заступника керівника Коростишівської місцевої прокуратури Ткачука В.М. та прокурорів Березовського С.І., Лозовика А.В., Мория Я.В., т.в.о. начальника Хорошівського ВП Коростишівського ВП ГУНП України в Житомирській області Блоцького С.В., заступника начальника, начальника слідчого відділення поліції Недашківського В.В., заступника начальника, начальника патрульної поліції Омельченка О.В.

       Спільна нарада проходила у формі діалогу, де усі бажаючі учасники мали можливість висловити свою думку з приводу кращої організації співпраці суду, прокуратури та поліції.

       Обговорено проблеми взаємодії суду з органами прокуратури та поліції, окреслено ключові проблемні питання, які потребують злагоджених дій даних органів щодо розслідування, направлення до суду та розгляду кримінальних проваджень безпосередньо у суді.

       За результатами проведення наради було схвалено ряд спільних рішень, які сприятимуть ефективному здійсненню судочинства.

       Крім того, вирішено проводити координаційні наради суду з прокуратурою та поліцією у разі потреби, але не менше одного разу на шість місяців.

 

 

 

Підготувала прес – секретар суду                      Т.А. Гранисевич