flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки роботи суду за 2016 рік

13 лютого 2017, 15:42

 Підсумки роботи суду за 2016 рік

         08 лютого 2017 року у Володарсько – Волинському районному суді відбулася оперативна нарада за участю в. о. голови суду Мельника М.Л. та працівників апарату суду з питань здійснення правосуддя у 2016 році.

         На нараді було обговорено ряд важливих питань роботи суду за рік, що минув, зокрема, щодо штатної укомплектованості суддівського корпусу та апарату суду, структури та динаміки справ та матеріалів, що перебували на розгляді в суді протягом 2016 року, кількісні та якісні показники розгляду справ, роботи апарату суду, стан матеріально – технічного забезпечення суду.

       Зі звітом про стан здійснення судочинства у 2016 році виступила керівник апарату суду Яковенко Л.В.,  яка зазначила, що протягом звітного періоду до суду надійшло 1326 справ та матеріалів (всього перебувало на розгляді 1497). За 2016 рік судом розглянуто 1266 справ та матеріалів, залишок на кінець звітного періоду становить – 231 справа.

          Ознайомившись із статистичними та аналітичними  даними проведених аналізів роботи, головуючий Мельник М.Л. відзначив, що якісні та кількісні показники роботи суду протягом 2016 року утримуються на належному рівні, але це не виключає необхідності вжиття заходів щодо підвищення якості розгляду справ усіх категорій. 

         Керівник апарату суду відмітила злагодженість і взаємодію працівників апарату  під час виконання завдань по організаційному забезпеченню роботи суду. Зазначила, що працівники апарату суду відповідально відносяться до виконання своїх посадових обов’язків, дотримуються Правил поведінки працівника суду, Загальних правил поведінки державних службовців. У своєму виступі зосередила увагу присутніх на роботі автоматизованої системи діловодства, повідомила про труднощі, які виникають у її роботі та доповіла про задовільну роботу програми у цілому.   

         В.о. голови суду надав позитивну оцінку роботі апарату суду . Подякував працівникам апарату суду за належну роботу в цей непростий час як для держави так і для судової системи України зокрема. Побажав в подальшій роботі врахувати всі зауваження, пропозиції та рекомендації, які прозвучали в ході підведення підсумків, дотримуватись якісних показників роботи, постійно працювати над підвищенням кваліфікації.

 

         

          Підготувала прес-секретар суду                                     Т.А. Гранисевич