flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада з керівниками апаратів місцевих загальних судів

03 листопада 2017, 15:40

        01 листопада 2017 року  в приміщенні територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області відбулася робоча нарада, на якій підведено підсумки роботи судів Житомирської області за 10 місяців 2017 року.

       У заході взяли участь: начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області та його заступник, начальники відділів та завідувачі секторів територіального управління ДСА України в Житомирській області та керівники апаратів місцевих загальних судів. Також на даній нараді була присутня керівник апарату суду Яковенко Л.В.

        Начальник ТУ ДСА України в Житомирській області Морей В.В. презентував карту «Укрупнення судів в Україні: плани та проблеми», начальник відділу планово – фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Бондарчук Н.А. зупинилася на фінансуванні у 2017 році, оплаті праці, інвентаризації та інших питаннях планово – фінансового відділу, Янчук С.В., завідувач сектору по роботі з персоналом, звернула увагу присутніх на кадрові питання, які виникають під час проходження державної служби в місцевих загальних судах Житомирської області, начальник відділу організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики Збаражська А.М. проаналізувала дотримання вимог Інструкції з діловодства у судах, Янчук Г.В., начальник відділу з питань управління об’єктами державного майна проінформувала присутніх щодо реєстрації речових прав на державне майно (об’єкти нерухомого майна).

         02.11.2017 року у Володарсько – Волинському районному суді керівником апарату суду Яковенко Л.В. проведено оперативну нараду з працівниками суду на якій висвітлені питання наради, яка відбулася в ТУ ДСА України в Житомирській області.

 

 

 

                    Підготувала

                    прес-секретар суду                                                               Т.А. Гранисевич