flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг: «Законодавче та управлінське врегулювання питань конкурсного відбору на посади державної служби в судах»

23 лютого 2018, 10:48

Заступник керівника апарату суду та консультант суду (по роботі з персоналом) пройшли навчання на тренінгу: «Законодавче та управлінське врегулювання питань конкурсного відбору на посади державної служби в судах»

 

 

         20 лютого 2018 року заступник керівника апарату суду Гранисевич Т.А. та консультант суду (по роботі з персоналом) Острогляд Л.В. пройшли у Національній школі суддів України навчання на тренінгу: «Законодавче та управлінське врегулювання питань конкурсного відбору на посади державної служби в судах».

         Змістовні лекції читала заступник начальника управління - начальник відділу організаційного забезпечення проходження державної служби та антикорупційного моніторингу Верховного Суду України Комар Оксана Володимирівна.

            Одноденний тренінг був насичений: обговорювали законодавство, яке регулює проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя; умови проведення конкурсу; оприлюднення інформації про вакантну посаду державної служби та оголошення про проведення конкурсу; склад, порядок формування і роботи та повноваження конкурсної комісії; прийняття та розгляд документів для участі в конкурсі; оприлюднення результатів конкурсу.       

            Пройшовши підготовку на тренінгу учасники отримали сертифікати.

 

 

                 Підготувала прес – секретар суду                                                      Т.А. Гранисевич