flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Другий загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці»

27 червня 2018, 14:44

       26 червня 2018 року на базі територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області в рамках загальнонаціонального форуму організовано проведення регіонального форуму в режимі онлайн-трансляції «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці».

            Даний форум відбувся за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи, Вищої ради правосуддя, Верховного Суду, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України.

            Генеральними інформаційними партнерами виступили «Юридична газета» та агентство «Інтерфакс – Україна»

            У регіональному форумі взяли участь судді-спікери та прес-секретарі.

        Під час форуму представники судової влади, іноземні експерти, журналісти та редактори провідних ЗМІ України обмінювалися думками, ідеями, пропозиціями про те, як комунікацію між судами та медіа зробити ефективною для обох сторін.

            Обговорювалися актуальні питання, що стосуються розширення можливостей співпраці  судів та медіа, обговорювався канадський досвід взаємодії судів зі ЗМІ на прикладі провінції Нова Шотландія (Канада), напрями вирішення проблеми права на відповідь у ЗМІ, протидії маніпулятивним технологіям при висвітленні судових процесів тощо.

 

           

  Підготувала прес- секретар суду