flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар на тему: «Організація роботи служби управління персоналом у судах»

19 жовтня 2018, 11:04

            17 жовтня 2018 року в м. Києві Національна школа суддів України провела семінар для працівників апаратів місцевих судів на тему: «Організація роботи служби управління персоналом у судах».

             У даному заході взяли участь заступник керівника апарату суду Т.А. Гранисевич та консультант суду (по роботі з персоналом) Л.В. Острогляд.

            Семінар провів начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк.

            На початку лекції викладач розповів про загальні положення організації роботи кадрової служби управління персоналом, детально зупинився на чинній нормативно – правовій базі, яка регулює діяльність служби управління персоналом.

            Також учасники дізналися про особливості оформлення і правила ведення документів кадрового діловодства.

            Детально зупинився на питаннях правильності дій працівників кадрових служб та членів ліквідаційних комісій під час ліквідації/реорганізації судів, наголосив на типових помилках, які допускають у процесі ліквідації/реорганізації.

            Учасники семінару мали можливість обговорити з досвідченим фахівцем актуальні питання, які виникають у роботі, отримати відповіді на запитання та почути корисні практичні рекомендації, які стануть їм у нагоді під час виконання професійних обов’язків.

             За результатами проведення семінару всім учасникам вручено сертифікати, які підтверджують вдосконалені теоретичні знання та практичні навички в галузі організації роботи служби управління персоналом у судах.

 

Підготувала прес – секретар суду                                                          Т.А. Гранисевич