flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

АНОНІМНЕ АНКЕТУВАННЯ ГРОМАДЯН – ВІДВІДУВАЧІВ СУДУ В ПЕРІОД З ЛИСТОПАДА ПО ГРУДЕНЬ 2018 РОКУ

22 жовтня 2018, 11:54

Шановні громадяни!

 

 

            На виконання вимог рішення Ради суддів України № 53 від 17.09.2018 року та  плану роботи Володарсько – Волинського районного суду на 2018 рік, з метою підвищення ефективності роботи апарату суду, в період з листопада по грудень 2018 року буде проводитися опитування громадян – учасників судових процесів та відвідувачів суду у формі анонімного анкетування.

         Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи Володарсько – Волинського районного суду Житомирської області.

         Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій покращення надання судових послуг. Отримані результати анкетного опитування будуть використанні для всебічного аналізу думки громадян, визначення шляхів подолання існуючих проблем та прийняття відповідних рішень, направлених на їх вирішення та вдосконалення роботи Володарсько – Волинського районного суду Житомирської області.

         Усіх громадян – учасників судових процесів та відвідувачів суду просимо прийняти участь в опитуванні шляхом анонімного заповнення анкет, які можна буде отримати у приміщенні Володарсько – Волинського районного суду, за адресою:

смт. Хорошів, вул. Героїв України, 1

(каб. 2 (перший поверх),

каб. 8 (другий поверх)).

 

Ваша думка є дуже важливою для нас!

         Заздалегідь вдячні Вам за співпрацю!

 

 

                            Підготувала прес –секретар суду                                                    Т.А. Гранисевич