flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч із органами місцевого самоврядування Хорошівського району та працівниками Володарсько-Волинського районного суду

18 квітня 2019, 13:42

     17 квітня 2019 року у рамках презентації діяльності органів пробації начальником Хорошівського районного сектору філії Державна установа «Центр пробації» в Житомирській області  Наталією Данильчук  проведено робочі зустрічі з працівниками Хорошівської селищної ради, головою та заступником Хорошівської районної держадміністрації  та керівником  апарату Володарсько-Волинського районного суду  в Житомирській області.
В ході зустрічі  Наталія Данильчук   проінформувала про актуальні питання діяльності уповноважених органів пробації, основні досягнення та пріоритетні завдання Державної установи «Центр пробації», сконцентрувавши увагу на подальшу співпрацю за напрямками спільної діяльності.
        Керівнику апарату Володарсько-Волинського  районного суду  та голові Хорошівської районної держадміністрації було вручено буклет «Про розвиток пробації в Україні. Підсумки реформи 2018 року», виготовлений за сприяння Проекту ЄС «Право-Justice» та фінансової підтримки Європейського Союзу.
В результаті зустрічі, між сторонами було досягнуто взаєморозуміння з питань організації виконання судових рішень та прийнято до уваги обговорену інформацію.