flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 04.06.2019 року у Володарсько–Волинському районному суді розпочато опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду

05 червня 2019, 14:10

В судах Житомирської області розпочато проект USAID «Нове правосуддя», який пов’язаний з поліпшенням системи правосуддя шляхом збору даних, їх аналізування, виявлення проблем при здійсненні правосуддя, підвищення прозорості в діяльності судових установ.

Шановні відвідувачі Володарсько – Волинського районного суду!

            Пропонуємо Вам взяти участь в опитуванні громадян щодо задоволеності якістю функціонування суду. Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду.

            Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

            Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій покращення надання судових послуг. Отримані результати анкетного опитування будуть використанні для всебічного аналізу думки громадян, визначення шляхів подолання існуючих проблем та прийняття відповідних рішень, направлених на їх вирішення та вдосконалення роботи Володарсько–Волинського районного суду Житомирської області.

        

Анкети можна отримати у приміщенні Володарсько–Волинського районного суду, за адресою:

смт. Хорошів, вул. Героїв України, 1

каб. 10 (другий поверх).

 

 

Ваша думка є дуже важливою для нас!

Заздалегідь вдячні Вам за співпрацю!

 

 

 

Підготувала прес –секретар суду                                                    Т.А. Гранисевич