flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар на тему «Організація роботи служби управління персоналом у судах під час реорганізації»

12 червня 2019, 14:14

            11 червня 2019 року в територіальному управлінні державної судової адміністрації України в Житомирській області  Національна школа суддів України провела семінар для працівників апаратів місцевих судів Житомирської області на тему: «Організація роботи служби управління персоналом у судах під час реорганізації».

 

              У даному заході взяли участь керівник апарату суду Людмила Яковенко та консультант суду (по роботі з персоналом) Людмила Острогляд.

 

          Вітальним словом семінар відкрив начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області Василь Вікторович Морей, який наголосив на актуальності  проведення такого заходу в умовах реформування судової системи та оптимізації судів, необхідності напрацювання практичного досвіду в організації роботи служби управління персоналом суду, як  суб’єкта, що відіграє ключову роль у процесах реорганізації судів.

 

          Семінар провели начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк та заступник керівника апарату Хмельницького апеляційного

суду Наталія Гуменюк.

 

              Розпочато семінар з обговорення актуальних питань організації роботи у судах в умовах реформування судової системи.

 

        Начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк та заступник керівника апарату Хмельницького апеляційного суду Наталія Гуменюк  роз’яснили учасникам семінару, як організувати ефективну роботу кадрової служби під час та після реорганізації суду, оперативно підготувати всі необхідні кадрові документи, визначити структуру та штатний розпис новоутвореного суду, утворити структурні підрозділи. Також присутні обговорили актуальні питання щодо звільнення, переведення суддів і працівників апарату у зв’язку з реорганізацією, оцінювання результатів службової діяльності та ведення діловодства з питань запобігання і виявлення корупції.

 

          Учасники семінару мали можливість обговорити з досвідченими фахівцями актуальні питання, які виникають у роботі, отримати відповіді на запитання та почути корисні практичні рекомендації, які стануть їм у нагоді під час виконання професійних обов’язків.

          За результатами проведення семінару всім учасникам вручено сертифікати, які підтверджують вдосконалені теоретичні знання та практичні навички в галузі організації роботи служби управління персоналом у судах.

 

       Підготувала прес – секретар суду                                                          Т.А. Гранисевич