flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян та учасників судового процесу!

08 листопада 2019, 14:38

         За штатним розписом у Володарсько – Волинському районному суді передбачено 3 посади судді, які на даний час є вакантними. У суді неможливо утворити склад суду для розгляду судових справ та матеріалів.

             Канцелярія суду продовжує здійснювати прийом та реєстрацію позовних заяв, заяв, матеріалів, клопотань, скарг, що надходять до суду.

             Одночасно повідомляємо, що цивільні та адміністративні справи зберігаються в канцелярії суду до призначення суддів.

          Кримінальні провадження, клопотання в межах досудового розслідування, подання, справи про адміністративне правопорушення та інші матеріали направляються за клопотанням однієї із сторін до Житомирського апеляційного суду для вирішення питання про направлення справи за підсудністю відповідно до ст. 34 КПК України.

        Враховуючи вищезазначені обставини звертаємося до учасників судового процесу! Судові справи та матеріали, які перебувають в провадженні Володарсько – Волинського районного суду після призначення суддів будуть розподілені у спосіб та строки встановлені чинним законодавством  та передані суддям на розгляд. Про дату та час розгляду справи Вас буде повідомлено повісткою.

 

 

       Підготувала прес-секретар суду                                                 Т.А.Гранисевич