flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оцінювання державних службовців Володарсько-Волинського районного суду Житомирської області

13 листопада 2019, 13:24

         У жовтні 2019 року у Володарсько-Волинському районному суді  Житомирської області проведено оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорії  «Б» та «В».

         Оцінювання проводилось відповідно до статті 44 Закону України       «Про державну службу» від 10.12.2015 року № 889-VІІІ, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців» №640 від 23.08.2017 року (зі змінами) та наказу керівника апарату суду від 09.10.2019 року № 56/к «Про проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорії  «Б» та «В»».

         Один із етапів оцінювання державних службовців – це подача результатів виконання завдань державним службовцем (заповнених в частині опису досягнутих результатів у розрізі кожного визначеного завдання та строку його фактичного виконання) та проведення керівником апарату суду з кожним оціночної співбесіди. На даному етапі один визначається якість виконання державним службовцем поставлених завдань та по суті підводяться підсумки роботи за рік.

        За результатами проведеного оцінювання 12 державних службовців, які підлягали оцінюванню - отримали оцінку «позитивно», оцінки «негативно» — не отримав жодний державний службовець.

        На цьому оцінювання державних службовців не завершено і наступним його етапом буде складання індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності державного службовця, який займає посаду державної служби категорії «Б» та «В», а вже в грудні 2019 року будуть формуватися завдання і ключові показники результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців на наступний  рік.

 

Підготувала

консультант суду (по роботі з персоналом)                                Л.В.Острогляд