flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Володарсько – Волинському районному суді

20 грудня 2019, 14:51

            Володарсько – Волинський районний суд постійно працює у напрямку відкритості та доступності для відвідувачів суду, а тому в суді проводяться заходи у вигляді «День відкритих дверей» для всіх бажаючих ознайомитися із роботою судової системи.

            16 грудня 2019 року у черговий раз Володарсько – Волинський районний суд відвідали учні 4-А класу Хорошівського ліцею № 2 з класним керівником Ваховською Людмилою Зигмундівною. 

            З вітальним словом виступила керівник апарату суду Яковенко Людмила Віталіївна, яка розповіла присутнім про історію суду, організацію роботи суду, категорії справ, які розглядаються судом. 

          Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе екскурсію приміщенням суду: огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, конвойного приміщення, архіву, ознайомлення з діяльністю суду, зокрема роботою суддів, працівників апарату суду, а також  можливістю проведення судового засідання у режимі  відеоконференцзв’язку.

               А на звершення учні мали змогу переглянути та обговорити мультфільм «Кінь проти Хом’яка».

            Дані зустрічі сприяють підвищенню загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань та формування у них поваги до права.

            Сповнені приємних вражень від проведеного заходу, учні висловили бажання стосовно подальших зустрічей.

 

Підготувала прес-секретар суду                                      Т.А. Гранисевич