flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду!

14 травня 2020, 17:35

     Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Уряд України Постановою №343 від 04.05.2020 продовжив загальнонаціональний карантин до 22 травня 2020 року.

  В зв’язку з цим у Володарсько-Волинському районному суді Житомирської області       відповідно до наказу керівника апарату суду від 08 травня 2020 року № 05/од «Про внесення змін до наказу №02/од від 17 березня 2020 «Про організацію роботи суду під час дії протиепідемічних заходів”, керуючись  Законами України «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», з метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань серед працівників і відвідувачів суду, на період з 12 до 22 травня 2020 року продовжено карантинні заходи та особливий режим роботи Володарсько-Волинського районного суду Житомирської області, згідно якого:

1.Припинити проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

2.Рекомендувати громадянам всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, клопотання тощо) надавати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд» та поштою. Зразки заяв знайдете на сайті суду в розділі «Інше/Зразки заяв».

3.Обмежити допуск у приміщення суду осіб, з ознаками респіраторних захворювань     (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, лихоманка, утруднене дихання тощо);

4.Відправку вихідної кореспонденції суду поштовим зв’язком здійснювати двічі на тиждень: у вівторок та п’ятницю. Відправку місцевої кореспонденції суду здійснювати не частіше як один раз на 5 календарних днів ( крім невідкладної кореспонденції).

5.Працівникам апарату суду у разі наявності ознак гострих респіраторних захворювань вжити заходів до самоізоляції, повідомити про свій стан здоров’я установу здоров’я та керівництво суду телефоном.

6.Посилити роботу з проведення заходів дезінфекції приміщення суду.

 

  Якщо ж виникла нагальна потреба у відвідуванні суду, керівництво просить усіх відвідувачів установи поставитися з розумінням та відповідальністю до вжитих карантинних заходів і рекомендує дотримуватись таких правил перебування у приміщенні Володарсько-Волинського районного суду Житомирської області :

  • Часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами; використовуйте маску або респіратор;
  • Під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою. Використану хустинку варто негайно викинути та помити руки;
  • Уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель;
  • Якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря.
  • Перебувайте в приміщенні з дотриманням дистанції не менше двох метрів.

 

    Керівник апарату суду                                                                 Л.В.Яковенко